سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کاهش بیماری های روحی و روانی

افسردگی و نوروفیدبک


امروزه روش درمانی نوروفیدبک یکی از رایج ترین روش ها برای درمان قطعی افسردگی شناخته شده است و در روش نوروفیدبک بدون عوارض جانبی فرد مبتلا به افسردگی درمان می شود.


افسردگی یک بیماری روانی است که سبب ایجاد غم و غصه و از دست رفتن میل طبیعی و لذت بردن از زندگی خواهد شد. البته این لذت نبردن و غم اگر به صورت لحظه ای و بر اثر اتفاقی خاص در مقطعی از ندگی باشد افسردگی نمی باشد اما اگر چند هفته یا چند روز پیاپی طول بکشد نگران کننده خواهد بود. بیماری افسردگی بر طرز تفکر و رفتار افراد تاثیر بسزایی می گذارد. در کودکان نشانه‌های افسردگی شامل، ناراحتی، بیقراری، نگرانی و ناامیدی باشد. عصبانیت، اظطراب و دوری از اجتماع از علائم شایع بروز افسردگی در نوجوانان است.


تغییرات هورمونی به خصوص در دوران نوجوانی، تغییرات در انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین و نوراپینفرین، عوامل ارثی، حوادث و مشکلات زندگی و آسیب ها و مشکلات دوران کودکی از مهمترین دلایل بروز بیماری افسردگی در افراد می باشد. افراد افسرده توانایی انجام درست کارهای روزانه را نداشته و به دلیل عدم لذت بردن از زندگی گاهی ممکن است به خودکشی ور رفتارهای پرخطر دیگری دست بزنند. تغییر در میزان سروتونین و نور اپی نفرین که دو انتقال دهنده عصبی مهم در بدن انسان هستند می توانند سبب ایجاد افسردگی در فرد بشوند. روش نوروفیدبک منجر به تغییرات الگوهای انتقال دهنده های عصبی و امواج مغزی در افراد افسرده خواهد شد. نوروفیدبک ساز و کار اصلی که مغز به آن وسیله برانگیختگی فیزیولوژیک را کنترل می‌کند تحت کنترل درآورده و مکانیزم برانگیختگی را طبیعی می‌سازد. این روش صرفنظر از علت افسردگی اثربخش است. در طی درمان با نوروفیدبک مراجعه کننده ممکن است متوجه شود که لازم است استفاده از داروهای ضدافسردگی یا محرک را کاهش دهد که به هر حال باید از نظر دوز دارو در طی درمان تحت نظر متخصص باشد.

منبع:سامانه پرسش و پاسخ مشاور


درمان وسواس


نوروفیدبک و وسواس

نوروفیدبک نقش بسزایی در کاهش و درمان وسواس دارد. اختلال وسواس در زمره اختلالات مربوط به اضطراب است که در دسته اضطراب های مزمن قرار می گیرد. بیماری وسواس فرد را درگیر یک سری از مشغله های ذهنی و عملی می کند. در نتیجه موجبات از بین رفتن انعطاف و […]

 

منبع:  مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-افسردگی و نوروفیدبک